Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek parfümü koklamak

Rüyada erkek parfümü koklamak

Rüyada erkek parfümü koklamak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek parfümü koklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Rüyada erkek parfümü koklamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Rüyada güzel parfüm koklamak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kederleneceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm koklamak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, saygın biri olacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm kokladığını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına inanılır.

Rüyada erkek parfümü görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada erkekten parfüm almak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işarettir.

Rüyada erkek parfümü sıkmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments