Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek parfümü görmek

Rüyada erkek parfümü görmek

Rüyada erkek parfümü görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulur.

Rüyada erkek parfümü gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Rüyada erkek parfümü koklamak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek parfümü almak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada erkekten parfüm almak onurlu bir hayat süreceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek parfümü sıkmak afiyette olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek parfümü görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok parfüm görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada pahalı parfüm görmek kişinin can derdine düşeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, küfürlü söze alamet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments