Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm koklamak

Rüyada parfüm koklamak

Rüyada parfüm koklamak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm koklamak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada erkek parfümü koklamak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, adım atarken çok zorlanacağına, içebileceğine işarettir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına inanılır.

Rüyada parfüm koklamak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada güzel parfüm koklamak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada pahalı parfüm görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada parfüm çaldırmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Rüyada parfüm görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments