Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm kokladığını görmek

Rüyada parfüm kokladığını görmek

Rüyada parfüm kokladığını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parfüm kokladığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Rüyada parfüm koklamak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada güzel parfüm koklamak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret eder.

Rüyada parfüm kokladığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına delalettir.

Rüyada erkek parfümü görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden hediye parfüm almak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada parfüm yapmak işinin gücünün hep rast gideceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments