Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel parfüm koklamak

Rüyada güzel parfüm koklamak

Rüyada güzel parfüm koklamak borçlarını ödeyip kurtulacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, borçlarının da kapanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulur.

Rüyada güzel parfüm koklamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada güzel parfüm koklamak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada parfüm kokladığını görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada parfüm koklamak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük başarıla kazanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku koklamak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel koku koklamak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments