Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işinde terfi edeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel parfüm koklamak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada parfüm koklamak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada oda parfümü sıkmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve parfüm sıkmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Rüyada kendine parfüm sıkmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments