Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekten parfüm almak

Rüyada erkekten parfüm almak

Rüyada erkekten parfüm almak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, kazançlı işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekten parfüm almak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada erkek parfümü almak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulur.

Rüyada erkek parfümü görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekten parfüm almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rahat erileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada erkek parfümü sıkmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, zorluklarını aşacağına alamet eder.

Rüyada parfümün bittiğini görmek kazancının epey düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, esenleyeceğine inanılır.

Rüyada parfüm hediye etmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments