Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek parfümü sıkmak

Rüyada erkek parfümü sıkmak

Rüyada erkek parfümü sıkmak stres içinde günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada erkek parfümü sıkmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada erkek parfümü sıkmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak yuva kuracağına, aile hayatlarını bozulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda parfümü sıkmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eve parfüm sıkmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments