Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organını öpmek

Rüyada erkek organını öpmek

Rüyada erkek organını öpmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, iyilik ve hayır bulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulur.

Rüyada erkek organını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada erkek organını öpmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeklik organı öpmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin organını öpmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına yorulur.

Rüyada erkek organı öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun erkek organı görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kendinde erkek organı görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş öğreneceğine işarettir.

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hile ile mal elde etmeye alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments