Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinde erkek organı görmek

Rüyada kendinde erkek organı görmek

Rüyada kendinde erkek organı görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, iyi habere, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Rüyada kendinde erkek organı gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada erkeğin organını görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek sorunlarının yakında biteceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organı okşamak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, huzurunun yerinde olacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek bebeğin organını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada erkek organını kıllı görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada erkek organı tutmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments