Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik organı öpmek

Rüyada erkeklik organı öpmek

Rüyada erkeklik organı öpmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada erkeklik organı öpmek gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Rüyada erkek organı öpmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada erkek organını öpmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, ağır günler geçireceğine delalettir.

Rüyada erkeklik organı öpmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin organını öpmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet eder.

Rüyada ünlü erkek organı görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek üreme organı görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini erkek organıyla görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments