Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızda erkek organı görmek

Rüyada bir kızda erkek organı görmek

Rüyada bir kızda erkek organı görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada bir kızda erkek organı gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kızda erkek organı görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organına dokunmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına inanılır.

Rüyada erkek cinsi organı görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organını kendinde görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, başarılı olacağına inanılır.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek sevdiği insana kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek kurtuluşu bulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments