Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin organını öpmek

Rüyada erkeğin organını öpmek

Rüyada erkeğin organını öpmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, iyileşme göstereceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin organını öpmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada erkeklik organı öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin organını öpmek helal rızıklara kavuşulacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada erkek organını öpmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Rüyada erkek organı öpmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek yılmayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işarettir.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işaret eder.

Rüyada erkek organını kıllı görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments