Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının erkeklik organını görmek

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının erkeklik organını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada erkeğin organını öpmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, işlerin aksamayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada erkeklik organı öpmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının erkek organını görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada erkeğin üreme organını görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organıyla oynamak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada erkek organı yalamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments