Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun erkek organı görmek

Rüyada uzun erkek organı görmek

Rüyada uzun erkek organı görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, işlerinin başarılı olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine yorulur.

Rüyada uzun erkek organı gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada uzun erkek organı görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, işlerinin de rast gideceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın erkek organı görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments