Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı öpmek

Rüyada erkek organı öpmek

Rüyada erkek organı öpmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada erkek organı öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada erkeklik organı öpmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada erkeğin organını öpmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalettir.

Rüyada erkek organı öpmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Rüyada erkek organını öpmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin organını ellemek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadında erkek organ görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, böylece kendine güveneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek bolluğun ve bereketin artacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments