Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın organı ellemek

Rüyada kadın organı ellemek

Rüyada kadın organı ellemek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın organı ellemek gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Rüyada kadın organı ellemek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek organı ellemek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Rüyada erkeğin organını ellemek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek organını ellemek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, haklılığının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başarısının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, içinin de rahat edeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadın bacağını ellemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments