Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin organını ellemek

Rüyada erkeğin organını ellemek

Rüyada erkeğin organını ellemek büyük bir parasızlık yaşanacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, şansının kötüye gideceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını ellemek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Rüyada erkek organı ellemek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret eder.

Rüyada erkek organını ellemek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada erkeğin organını ellemek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadın organı ellemek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği ellemek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çaresizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı kopmuş görmek huzurunu kaybedeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük erkek organı görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments