Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanda erkek organı görmek

Rüyada bayanda erkek organı görmek

Rüyada bayanda erkek organı görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanda erkek organı gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek manevi olarak da yıpranacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Rüyada bayanda erkek organı görmek maddi konularda kayıplar olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan organını görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada bayan organı görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bayan üreme organı görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada erkek organı yalamak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organı traş etmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına inanılır.

Rüyada erkek organı ellemek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments