Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının erkeklik organı görmek

Rüyada başkasının erkeklik organı görmek

Rüyada başkasının erkeklik organı görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, küslükleri gidereceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, borcunun çok olacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının erkeklik organı gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Rüyada erkeğin organını öpmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada erkeklik organını yalamak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kavgaların biteceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin organını görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet eder.

Rüyada erkek organlı kadın görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments