Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği ellemek

Rüyada bir erkeği ellemek

Rüyada bir erkeği ellemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği ellemek gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada erkek organını ellemek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada erkek organı ellemek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin organını ellemek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeği ellemek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, neşe içinde olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına inanılır.

Rüyada kuran ellemek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, geri planda kalacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işarettir.

Rüyada kadına ellemek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments