Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı ellemek

Rüyada erkek organı ellemek

Rüyada erkek organı ellemek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek organı ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada erkek organını ellemek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını ellemek kucaklaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada erkek organı ellemek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın organı ellemek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği ellemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının erkek organı görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek adını işiyle duyuracağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, elinin darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments