Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin şeyini ellemek

Rüyada erkeğin şeyini ellemek

Rüyada erkeğin şeyini ellemek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, edilen duaların tutacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, mirasa rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin organını ellemek verimliliğinin artacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği ellemek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada erkek organı ellemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada erkek organını ellemek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin şeyini görmek hastalıkların şifa bulacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada erkek şeyini görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin şeyini tutmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments