Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organına sahip olmak

Rüyada erkek organına sahip olmak

Rüyada erkek organına sahip olmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada erkek organına sahip olmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek organına sahip olmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kendi erkeklik organını görmek gelirinden yana memnun olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, planların tutmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek organıyla oynamak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Rüyada küçük erkek organı görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin organını tutmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments