Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organıyla oynamak

Rüyada erkek organıyla oynamak

Rüyada erkek organıyla oynamak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek organıyla oynamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, başarmak istediğiniz konularda sizi tamamlayabilecek kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada erkek organıyla oynamak daha iyi anlaşır olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada erkek tenasül organı görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, koyu sohbetler edeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organı görmek insanlar tarafından tanınacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada erkek organı tutmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeklik organına dokunmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada kadını erkek organlı görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının erkek organını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments