Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük erkek organı görmek

Rüyada küçük erkek organı görmek

Rüyada küçük erkek organı görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük erkek organı gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada küçük erkek organı görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerin kapanacağına delalettir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek adından konuşulur olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek organını öpmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işarettir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek organı görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments