Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin organını tutmak

Rüyada erkeğin organını tutmak

Rüyada erkeğin organını tutmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını tutmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Rüyada erkek organı tutmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını tutmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Rüyada erkek organını tutmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organı kesmek sevineceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek organı görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeğin organını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada erkeklik organı öpmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments