Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı erkek organıyla gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada kızın erkek organı görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kızlık organı görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, parasının ve makamının artacağına, sorunları başarıyla çözmeye işaret eder.

Rüyada erkek bebek organı görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, sevinileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek organı görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kadın organı görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret eder.

Rüyada küçük erkek organı görmek hayırlı günler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments