Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızda erkeklik organı görmek

Rüyada kızda erkeklik organı görmek

Rüyada kızda erkeklik organı görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızda erkeklik organı gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kızda erkek organı görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada erkek organını kendinde görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek organı yalamak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments