Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi erkeklik organını görmek

Rüyada kendi erkeklik organını görmek

Rüyada kendi erkeklik organını görmek şansının hep açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hayırlı haberlere, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yepyeni biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kendi erkeklik organını gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ünlü erkek organı görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin organını tutmak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada erkek organını kıllı görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin organını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments