Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı tutmak

Rüyada erkek organı tutmak

Rüyada erkek organı tutmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, satışların düşeceğine, durumun değişmesine, sıkıntılarının artacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organı tutmak gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Rüyada erkeğin organını tutmak daha kararlı bir kişi olunacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı tutmak rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organını tutmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organ görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek organı görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments