Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek cinsi organ görmek

Rüyada erkek cinsi organ görmek

Rüyada erkek cinsi organ görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organ gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada erkek cinsi organı görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek cinsi organ görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok kötü günler göreceğine işaret eder.

Rüyada karşı cinsin organını görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak istediği noktalara geleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments