Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının erkeklik organını görmek

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının erkeklik organını gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının organını görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organını öpmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments