Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organını tutmak

Rüyada erkek organını tutmak

Rüyada erkek organını tutmak eşi ile arasının açılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek organını tutmak gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada erkeğin organını tutmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, gelirinin düşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Rüyada erkek organı tutmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek organını tutmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Rüyada erkek organı öpmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Rüyada erkeklik organını kesmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek bazı konularda önayak olunacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada erkek organında kıl görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkek tenasül organı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments