Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek organı görmek

Rüyada erkek bebek organı görmek

Rüyada erkek bebek organı görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, borçları varsa ödeyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek organı gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada erkek bebek organı görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin organını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada bebek organı görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, fakirlik yaşayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kendinde erkek organı görmek kötü sözler duylacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada erkeğin organını tutmak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına işarettir.

Rüyada kıllı erkek organı görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organlı kadın görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments