Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kardeşinin organını görmek

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek refah içinde yaşayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Rüyada erkek kardeşinin organını gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin organını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin organını ellemek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, stresten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, endişelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek genital organı görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kadın erkek organı görmek zor durumlara düşeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı okşamak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments