Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı traş etmek

Rüyada erkek organı traş etmek

Rüyada erkek organı traş etmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada erkek organı traş etmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada erkek organı görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada erkek organını görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada kızın erkek organı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadında erkek organ görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret eder.

Rüyada erkek organı kopmuş görmek sözlerinden çıkmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments