Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek cinsi organı görmek

Rüyada erkek cinsi organı görmek

Rüyada erkek cinsi organı görmek üzüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organı gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada erkek cinsi organ görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret eder.

Rüyada erkek cinsi organı görmek hırpalanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada karşı cinsin organını görmek ticaretinin hızlanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek rahatsızlık duyulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının cinsi münasebetini görmek işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek problemlerinin çözüleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments