Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı görmek

Rüyada erkek organı görmek

Rüyada erkek organı görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada erkek organı gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada erkek organını büyük görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek organını öpmek bazı radikal kararlar alınacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek organı kesmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına, mutluluğunun daim olacağına delalettir.

Rüyada erkek organını ellemek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada erkek organlı kadın görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments