Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayal kırıklığına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işarettir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek mevki kazanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek kötü gidişe dur denileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulur.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, geleceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments