Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı kopmuş görmek

Rüyada erkek organı kopmuş görmek

Rüyada erkek organı kopmuş görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı kopmuş gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Rüyada erkeklik organı yalamak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada erkek organı kopmuş görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, arzuların yerine geleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada erkek genital organı görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulur.

Rüyada erkek organına dokunmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, huzur içinde yaşayacağına, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek sevinçli haberler alınacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, gerçek mutluluğu tadacağına inanılır.

Rüyada başkasının erkek organı görmek kariyer planının altüst olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada uzun erkek organı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hastalıklarını yeneceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments