Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın erkek organı görmek

Rüyada kızın erkek organı görmek

Rüyada kızın erkek organı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işinde başarılı olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinizin bozulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kızın erkek organı gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Rüyada kızın erkek organı görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, makam ve rütbe edineceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık organı görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkek bebek organı görmek niyetlendiği işlere gireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada uzun erkek organı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının erkek organı görmek sohbetinin bozulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments