Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organını görmek

Rüyada erkek organını görmek

Rüyada erkek organını görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organını gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek iç organı görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, arkasından gıybet edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada kendi erkeklik organını görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş erkek organı görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek organına dokunmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, son model arabaya sahip olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek organı öpmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments