Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadında erkek organ görmek

Rüyada kadında erkek organ görmek

Rüyada kadında erkek organ görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kadında erkek organ gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada kadının erkek organı görmek kırılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada erkek kadın organı görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek organlı kadın görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, arabuluculuk yapılacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Rüyada erkekte kadın organı görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments