Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada erkeklik organının uzadığını gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin erkek organı görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek çok iyi mevkilere geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük erkek organı görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş erkek organı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulur.

Rüyada erkek iç organı görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments