Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organının kalktığını görmek

Rüyada erkek organının kalktığını görmek

Rüyada erkek organının kalktığını görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek organının kalktığını gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, güzelliklerle dolacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada cenaze kalktığını görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek kalmadığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına inanılır.

Rüyada ölünün mezardan kalktığını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Rüyada sahura kalkmamak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, önünün açılacağına yorulur.

Rüyada uçağın kalkışını görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments