Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı okşamak

Rüyada erkek organı okşamak

Rüyada erkek organı okşamak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, gitmediği yerlere gideceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı okşamak gördüyseniz:

  • Geçmişte eğlenceli veya verimli zamanlar geçirdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada erkek organı okşamak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin saçını okşamak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği okşamak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak istenen herşeye kavuşulacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, dedikodu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments