Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin yanağını okşamak

Rüyada erkeğin yanağını okşamak

Rüyada erkeğin yanağını okşamak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kendini yiyip bitireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak kendisini yıpratacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşamak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanak okşamak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Rüyada yanağını okşamak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments