Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada yüzü okşamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments