Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin yüzünü okşamak

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bereketin artacağına, kazancını artıracağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, önemli kararlar alınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşamak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü okşamak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak üst üste birçok sorun yaşanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments